Nejnovější recenze ze sekce Pro nejmenší
Spokojená děkuji
jsem velice spokojena
- Krásné zpracování, bezvadný zvuk
- Hezky barvy , kvalitní materiál . Malá má 5 měsíců, krásné to jde vzít do ručiček
Perfektní
Perfektní
Taft Toys knížka měla velký úspěch. Materiál i provedeni super.
Super hrací pult. Dost ho využíváme v autě.
Vydru si vnučka velmi oblíbila.
Nezasíláte zboží podle obrázku na prodejně i v obj jsem měla jiné barevné provedení, ale nemám čas řešit výměny, které jsou zlouhavé
- Rychlost nákupu
- Vysoká cena
Pokud akceptujete cenu doporučuji
Usínáčka Dinosauruse malý nepustí z ruky a chodí s ním i spát. Je skvělý.
- Rychlost dodání
- Vše zvlášť baleno - málem jsem nevyzvedla vše
- hezká první hračka pro novozence
- stojí sama, má víc poloh
- velké zrcátko
- praktické a roztomilé
- Výběr z melodií: bílý šum, zvuky přírody, tlukot srdce a ukolébavky.
Nám to bohužel k uspávání nepomáhá. Plyšák je relativně obstojný. Suchý zip vzadu se tak divně kroutí, že ho nikdy nezapnu tak, aby neškrábal.
Nám dodaný kousek výrazně zapáchal plísní a to včetně modulu, který přehrává melodie. Plyšáka jsem vyprala, což zápach odstranilo, ale bohužel tím utrpěla celistvost výplně v jedné noze medvěda.
Z jedné strany jsou zvířátka s 3D ocásky. Kočičí ocas je ovšem vcelku režný, pro ruce miminka nic moc. Z druhé strany jsou hlavy dalších zvířátek, které se dají odklopit a pod nimi jsou vyobrazeny jejich stopy. Oceňuji možnost přivázání knížky třeba do postýlky jako mantinel.
- krásné zboží
Růžového králíčka dostala naše vnučka hned po narození, budou jí dva roky a nosí ho všude s sebou a bez něj neusne. Protože nežijí v ČR, potřebujeme ještě druhého, když přijedou na návštěvu. Je to vyzkoušené a krásné zboží, oblíbenější hračku snad nemá. Doporučuji ke koupi všem.
- Pro syna na hraní. Pěkný, měkký.
- S obrázky zvířátek, omyvatelný.
- Našla jsem (snad správně), že výrobce je německý, takže spokojenost.
- Má rád obecně míčky, takže spokojen.
- Už si moc nevybavuji, dostal syn k Vánocům, ale myslím, že nebyl nijak extra zabalený, max. v průhledným plastovém sáčku.
Moc pěkný míček pro nejmenší, spokojenost ze všech stran.
- Pratelné