Nejnovější recenze ze sekce Pro nejmenší
jak hodnotit vánoce teprve budou
Infantino Kroužek Teething plyšový tučňák
Renata Králová
Přidáno: 5. listopadu 2023
(naposledy upraveno 5. listopadu 2023)
Zakoupeno v ELIS DESIGN
Roztomilý tučňák, který šustí a je měkoučký. Kousátka pomůžou k prořezání prvních zoubků.
Zakoupila jsem k polštářku, krásné barvy, prvky, které miminko zaujmou a velmi příjemné naomak .
Kvalitní měkoučký materiál, jemné barvy, roztomilé detaily. Oceňuji možnost praní.
Playgro Měkké pěnové kostky
Přidáno: 3. listopadu 2023
(naposledy upraveno 3. listopadu 2023)
Zakoupeno v MegaKnihy.cz
Kostky jsou určeny jako dárek
Rozhodně nedoporučuji, velké zklamání!Nikdy nebyl problém s obchodem,najednou jinak. Zboží objedáno už 15.10.,zaplaceno bohužel,bez jakýchkoliv informací na email nikdo nereaguje,telefon věčně se nejde dovolat,po 2 telefonátech sděleno dokola, že pošlou aspoň zboží skladem,zboží co je nedostupné ,že vrátí peníze,ale co je sakra za problém, že trvá poslat 3týdny zbytek objednávky?! Nepochopitelné!Urgovani několikrát jsem prosila i emailem, ať pošlou co je skladem,měla jsem to jako dárek,neposlali! Podvakrát mi bylo řečeno, že mám radši zrušit a objednat jinde?! Rozumíte tomu?Jsou to lži jenom a dělání blbce a okrádání! Nevím kde je zakopaný pes.NEOBJEDNAVEJTE TADY NIC!!!
- Odpovídá popisu a vyobrazení |Zboží splnilo očekávání.
velká spokojenost - měkoučké pro miminko super
kupuji už několikátého usínáčka a vždy jsou miminka spokojena
Vnučka potřebuje zlepšit lezení, aby docílila se dostat do kleku. Bylo hned poznat, že Krteček byl dobře zvolená možnost.
Vnouček usíná jen s ním
- Příjemný materiál
- Velmi příjemný materiál
- Krásný design
- Interaktivní
- Některé lístečky šustí
Skvělá interaktivní knížka plná možností pro malé dítě
Hračka je dárek na Vánoce.
Zatím zkušenost nemáme, koupeno kolegyni pro miminko, které ještě není na světě.
- Hezké zpracování
- Krásné měkké kostečky s obrázky, vhodné pro menší děti. Zakoupeno na základě skvělých recenzí.
- Výborná podpůrná pomůcka pro nejmenší děti k naučení se lezení.
- Žádná.
Prima pomůcka pro nejmenší za přijatelnou cenu.
- Produkt je hezky barevný a použitelný více pro děti staršího věku.
- Produkt jsem zakoupila pro mimino staré 7 měsíců, ale teprve po jeho dodání jsem zjistila, že je vhodný pro děti od 3 let. Na web stránce nebyl u tohoto produktu věk uveden.
Produkt je hezky barevný a i s pohybem pro děti přitažlivý.